Denní menu

neděle 22. 10. 2017

Polévka:

Víkendové menu- výběr minimálně ze dvou druhů
Polévka + hlavní chod + dezert = 169

Seznam alergenů

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. KORÝŠI a výrobky z nich
  3. VEJCE a výrobky z nich
  4. RYBY a výrobky z nich
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) a výrobky z nich
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO a výrobky z něj
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY - mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
  9. CELER a výrobky z něj
  10. HOŘCICE a výrobky z ní
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich

Letní zahrádka před naší restaurací opět v provozu

Těšíme se na Vás!!!!

Letní zahrádka před naší restaurací opět v provozu

Denní menu

Chcete vidět, jak vypadají naše meníčka? Stačí kliknout na náš FB profil, kde si můžete prohlédnout aktuální denní nabídku.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu! 

Denní menu

CATERING SERVIS VARNA

Rádi Vám nabídneme i naše cateringové služby, které jsou vždy připraveny dle individuálního přání zákazníka. Od malých skupin osob až po zajištění kompletních služeb pro velké společnosti. Reference námi pořádaných akcí jsou Vám k dispozici po osobní domluvě. Neváhejte nás kontaktovat se svými dotazy a přáními