Denní menu

Pondělí - pátek 11:00 - 14:00

MENU 1 - 3 - Polévka + hlavní chod + Bonaqua = 98,-

SALÁT TÝDNE - Polévka + salát týdne + Bonaqua = 99,-

STEAK TÝDNE - Polévka + steak týdne + Bonaqua = 210,- - 240,-

RYBA TÝDNE - Polévka + ryba týdne + Bonaqua = 190,- - 210,-

PIZZA TÝDNE - Polévka + pizza týdne + Bonaqua = 109,- 

BEZMASÉ JÍDLO TÝDNE - Polévka + bezmasé jídlo týdne + Bonaqua = 98,-

čtvrtek 26. 4. 2018

Polévka:

Tomatový krém jemněný smetanou a bazalkou + pečivo (1,7,9)

Hlavní chod:

1. Steak z krůtích prsou s grilovanou zeleninou a kus – kus s bylinkovým máslem (1,3,7,9) 98 Kč
2. Grilovaný steak z vepřové krkovičky s pepřovou omáčkou a pečené česnekové brambory ve slupce s petrželkou (1,3,7,10) 98 Kč
3. Chicken Burger ze sekaných kuřecích prsíček a stehýnek ve slunečnicovém pita chlebíku vlastní výroby s bílou cibulkou, trhanými saláty, koktejlovými rajčaty, bylinkovým dresinkem a sýrem gouda
+ kupka hrolků (1,3,6,7)
98 Kč

Salát:

Římský salát, rucola, cherry rajčátka, bazalkové pesto, pražená slunečnice, pečené kuřecí paličky na pomerančích a šalvěji + česneková pita (1,7) 99 Kč

Pizza:

PIERO – drcená rajčata, mozzarella, šunka, červená cibulka, listová petrželka, oregano (1,7) 109 Kč

Steak:

200 g Filovaný Rump steak (vrchní část kýty-chov Brazílie) na grilu s omáčkou z barevných pepřů a bramborový špíz balený v anglické slanině 225 Kč

Ryba:

180 g Filátka z chlazeného pstruha s petrželkovým pestem a máslové brambory s jarní cibulkou (1,4) 190 Kč

Bezmasé:

300 g Švestkové knedlíky sypané mákem a polévané máslem (1,7,9) 98 Kč

pátek 27. 4. 2018

Polévka:

Drůbeží vývar s trhaným masem, zeleninou a vlasovými nudlemi (1,7,9)

Hlavní chod:

1. Španělský ptáček podle klasické receptury s petrželkovou rýží na másle (1,3,7,9,10) 98 Kč
2. Filety z kuřecích prsou a vepřové kotlety v provensálských bylinkách s nočkem ochucené zakysané smetany + restované bramborové nočky (1,3) 98 Kč
3. Smažené žampiony se šťouchanými bramborami a domácí tatarskou omáčkou (1.3.7.9,10) 98 Kč

Salát:

Římský salát, rucola, cherry rajčátka, bazalkové pesto, pražená slunečnice, pečené kuřecí paličky na pomerančích a šalvěji + česneková pita (1,7) 99 Kč

Pizza:

PIERO – drcená rajčata, mozzarella, šunka, červená cibulka, listová petrželka, oregano (1,7) 109 Kč

Steak:

200 g Filovaný Rump steak (vrchní část kýty-chov Brazílie) na grilu s omáčkou z barevných pepřů a bramborový špíz balený v anglické slanině 225 Kč

Ryba:

180 g Filátka z chlazeného pstruha s petrželkovým pestem a máslové brambory s jarní cibulkou (1,4) 190 Kč

Bezmasé:

300 g Švestkové knedlíky sypané mákem a polévané máslem (1,7,9) 98 Kč

pondělí 30. 4. 2018

Polévka:

Hovězí vývar s masem, zeleninou a celestýnskými nudlemi (1,3,7,9,10)

Hlavní chod:

1. Hovězí líčka na kořenové zelenině a vínovém karamelu s bramborovo – pažitkovým pyré (1,7,9,10) 98 Kč
2. Steak z kuřecích prsou filovaný na smetanových žampionech s čerstvou majoránkou + jasmínová rýže na másle (1,7,9) 98 Kč
3. Smažený sýr gouda s petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou (1,3,7,9,10) 98 Kč

Salát:

Dubové saláty, polníček, cherry rajče, červená cibulka, medový dresing, grilované špalíky sýru „SATYR“ + bylinková bagetka (1,7) 99 Kč

Pizza:

VALON – drcená rajčata, mozzarella, sušená klobáska, jarní cibulka, česnek, oregano (1,7) 109 Kč

Steak:

220g Vepřový T-BONE steak v karibském rumu a pepři + brambor pečený v alobalu s bylinkovým dipem 195 Kč

Ryba:

180 g Filet z candáta připravený na másle s hráškovo – bramborovým pyré (1,4,7,9) 220 Kč

Bezmasé:

300 g Tagliatelle „POMODORI“ - semolinové těstoviny s čerstvými rajčaty, česnekem, lístky bazalky, modrými olivami a sýrem grana padano 98 Kč

úterý 1. 5. 2018

Polévka:

STÁTNÍ SVÁTEK, RESTAURACE JE PRO VÁS OTEVŘENA OD 11:00 DO 22:00, TĚŠÍME SE NA VAŠI NÁVŠTĚVU

Salát:

Dubové saláty, polníček, cherry rajče, červená cibulka, medový dresing, grilované špalíky sýru „SATYR“ + bylinková bagetka (1,7) 99 Kč

Pizza:

VALON – drcená rajčata, mozzarella, sušená klobáska, jarní cibulka, česnek, oregano (1,7) 109 Kč

Steak:

220g Vepřový T-BONE steak v karibském rumu a pepři + brambor pečený v alobalu s bylinkovým dipem 195 Kč

Ryba:

180 g Filet z candáta připravený na másle s hráškovo – bramborovým pyré (1,4,7,9) 220 Kč

Bezmasé:

300 g Tagliatelle „POMODORI“ - semolinové těstoviny s čerstvými rajčaty, česnekem, lístky bazalky, modrými olivami a sýrem grana padano 98 Kč

středa 2. 5. 2018

Polévka:

Česnečka s vejci, bramborem, uzeným masem a chlebovými krutony (1,3,7,9,10)

Hlavní chod:

1. Grilované krůtí prsíčko s bylinkovým máslem a dýňovým pyré + pečené tymiánové brambory (1,7) 98 Kč
2. Klasicky připravený vepřový „GYROS“ v pita chlebu se saláty, červenou cibulkou, okurkou a jogurtovým dipem + smažené široké hranolky (1,7) 98 Kč
3. Domácí bramborové knedlíky s uzeným masem podávané na tuřanském zelí s kupkou smažené cibulky (1,3,7,10) 98 Kč

Salát:

Dubové saláty, polníček, cherry rajče, červená cibulka, medový dresing, grilované špalíky sýru „SATYR“ + bylinková bagetka (1,7) 99 Kč

Pizza:

VALON – drcená rajčata, mozzarella, sušená klobáska, jarní cibulka, česnek, oregano (1,7) 109 Kč

Steak:

220g Vepřový T-BONE steak v karibském rumu a pepři + brambor pečený v alobalu s bylinkovým dipem 195 Kč

Ryba:

180 g Filet z candáta připravený na másle s hráškovo – bramborovým pyré (1,4,7,9) 220 Kč

Bezmasé:

300 g Tagliatelle „POMODORI“ - semolinové těstoviny s čerstvými rajčaty, česnekem, lístky bazalky, modrými olivami a sýrem grana padano 98 Kč

čtvrtek 3. 5. 2018

Polévka:

Bramboračka s kořenovou zeleninou (1,3,7,9)

Hlavní chod:

1. Smažená kapsa z vepřové kotlety s hermelínem a šunkou + šťouchané brambory a ochucené hlávkové saláty (7) 98 Kč
2. Steak z krůtích prsou dopékaný v peci s parmazánovou krustou a jemným bramborovo – hráškovým pyré (1,3,7) 98 Kč
3. 1/4 pečeného kuřátka na jarní zelenině a másle s petrželkovou rýží na páře (1,3,7) 98 Kč

Salát:

Dubové saláty, polníček, cherry rajče, červená cibulka, medový dresing, grilované špalíky sýru „SATYR“ + bylinková bagetka (1,7) 99 Kč

Pizza:

VALON – drcená rajčata, mozzarella, sušená klobáska, jarní cibulka, česnek, oregano (1,7) 109 Kč

Steak:

220g Vepřový T-BONE steak v karibském rumu a pepři + brambor pečený v alobalu s bylinkovým dipem 195 Kč

Ryba:

180 g Filet z candáta připravený na másle s hráškovo – bramborovým pyré (1,4,7,9) 220 Kč

Bezmasé:

300 g Tagliatelle „POMODORI“ - semolinové těstoviny s čerstvými rajčaty, česnekem, lístky bazalky, modrými olivami a sýrem grana padano 98 Kč

pátek 4. 5. 2018

Polévka:

Gulášová polévka s chlebem (1,7,9,10)

Hlavní chod:

1. Steak z vepřové kotlety s hořčičnou omáčkou a sázeným vejcem + pečené brambory s česnekem (1,3,7,10) 98 Kč
2. Smažené banketní řízečky z kuřecích prsou s jemnou bramborovou kaší a okurkovým salátem (1,3,7) 98 Kč
3. Hovězí pečené na slanině a houbách s domácími houskovými knedlíky a jarní cibulkou (1,3,7,910) 98 Kč

Salát:

Dubové saláty, polníček, cherry rajče, červená cibulka, medový dresing, grilované špalíky sýru „SATYR“ + bylinková bagetka (1,7) 99 Kč

Pizza:

VALON – drcená rajčata, mozzarella, sušená klobáska, jarní cibulka, česnek, oregano (1,7) 109 Kč

Steak:

220g Vepřový T-BONE steak v karibském rumu a pepři + brambor pečený v alobalu s bylinkovým dipem 195 Kč

Ryba:

180 g Filet z candáta připravený na másle s hráškovo – bramborovým pyré (1,4,7,9) 220 Kč

Bezmasé:

300 g Tagliatelle „POMODORI“ - semolinové těstoviny s čerstvými rajčaty, česnekem, lístky bazalky, modrými olivami a sýrem grana padano 98 Kč

pondělí 7. 5. 2018

Polévka:

Vývar ze slepice s trhaným masem, zeleninou a širokými nudlemi (1,3,7,9)

Hlavní chod:

1. Steak z vepřové kotlety na tymiánu s hříbkovou smetanovou omáčkou a šťouchané brambory (1,7) 98 Kč
2. Filety z krůtích prsou na jehle v kurkuma – česnekové marinádě + ochucená zakysaná smetana a restované bramborové nočky (1,7) 98 Kč
3. Vepřová kýta pečená na rozmarýnu a světlém ležáku s červeným zelím a domácími houskovými knedlíky (1,3,7,10) 98 Kč

Salát:

Caprese salát – cherry rajčátka, mozzarella, bazalkové pesto a rucola + česnekové pita chlebíky (1,7) 99 Kč

Pizza:

QUATTRO FORMAGGI – drcená rajčata, smetana, mozzarella, uzený sýr, gouda, hermelín, oregano (1,7) 109 Kč

Steak:

200 g – Bavette steak (chov Irsko) jemněný máslem s grilovanou zeleninou a česnekovou bagetou (1,7) 225 Kč

Ryba:

170 g – Filety z punkevního pstruha s blanšírovaným chřestem a pažitkové brambory (1,4,7,9) 210 Kč

Bezmasé:

150 g – Chřest s holandskou omáčkou a máslové brambory s pažitkou (1,7,9) 98 Kč

úterý 8. 5. 2018

Polévka:

STÁTNÍ SVÁTEK 8.5.2018 – RESTAURACE JE PRO VÁS OTEVŘENA OD 11:00 DO 22:30

Salát:

Caprese salát – cherry rajčátka, mozzarella, bazalkové pesto a rucola + česnekové pita chlebíky (1,7) 99 Kč

Pizza:

QUATTRO FORMAGGI – drcená rajčata, smetana, mozzarella, uzený sýr, gouda, hermelín, oregano (1,7) 109 Kč

Steak:

200 g – Bavette steak (chov Irsko) jemněný máslem s grilovanou zeleninou a česnekovou bagetou (1,7) 225 Kč

Ryba:

170 g – Filety z punkevního pstruha s blanšírovaným chřestem a pažitkové brambory (1,4,7,9) 210 Kč

Bezmasé:

150 g – Chřest s holandskou omáčkou a máslové brambory s pažitkou (1,7,9) 98 Kč

středa 9. 5. 2018

Polévka:

Fazolová polévka s uzeným masem a bramborem (1,7,9)

Hlavní chod:

1. Filety z krůtích prsou v sýrovém těstíčku s česnekovou majonézou a pečenými bramborami ve slupce (1,3,7) 98 Kč
2. Kuřecí prsíčko v bazalkové marinádě připravené na grilu + pečená čerstvá zelenina a jasmínová rýže s máslem (1,7,9,10) 98 Kč
3. „PORK BURGER“ - trhaný vepřový burger v sezamové housce vlastní výroby s hořčičnou omáčkou, nakládanou okurkou, saláty, smaženou cibulkou, grilovaným rajčetem, sýrem gouda
a kupkou smažených chipsů (1,3,7,11)
98 Kč

Salát:

Caprese salát – cherry rajčátka, mozzarella, bazalkové pesto a rucola + česnekové pita chlebíky (1,7) 99 Kč

Pizza:

QUATTRO FORMAGGI – drcená rajčata, smetana, mozzarella, uzený sýr, gouda, hermelín, oregano (1,7) 109 Kč

Steak:

200 g – Bavette steak (chov Irsko) jemněný máslem s grilovanou zeleninou a česnekovou bagetou (1,7) 225 Kč

Ryba:

170 g – Filety z punkevního pstruha s blanšírovaným chřestem a pažitkové brambory (1,4,7,9) 210 Kč

Bezmasé:

150 g – Chřest s holandskou omáčkou a máslové brambory s pažitkou (1,7,9) 98 Kč

čtvrtek 10. 5. 2018

Polévka:

Francouzská tmavá cibulačka s praženou slaninkou a sýrovým krutonem (1,3,7,9)

Hlavní chod:

1. Steak z vepřové kotlety marinovaný v barevném pepři se švestkovou omáčkou a tlačené smetanové brambory s petrželkou (1,7) 98 Kč
2. Tortila se smaženkami z kuřecích prsou, rajčaty, rucolou, ledovým salátem, kukuřicí a bylinkovým dipem (1,3,7) 98 Kč
3. Halušky s bryndzou, šunkovou klobáskou a škvařenou slaninou (1,3,7,10) 98 Kč

Salát:

Caprese salát – cherry rajčátka, mozzarella, bazalkové pesto a rucola + česnekové pita chlebíky (1,7) 99 Kč

Pizza:

QUATTRO FORMAGGI – drcená rajčata, smetana, mozzarella, uzený sýr, gouda, hermelín, oregano (1,7) 109 Kč

Steak:

200 g – Bavette steak (chov Irsko) jemněný máslem s grilovanou zeleninou a česnekovou bagetou (1,7) 225 Kč

Ryba:

170 g – Filety z punkevního pstruha s blanšírovaným chřestem a pažitkové brambory (1,4,7,9) 210 Kč

Bezmasé:

150 g – Chřest s holandskou omáčkou a máslové brambory s pažitkou (1,7,9) 98 Kč

pátek 11. 5. 2018

Polévka:

Bramboračka (1,7,9,10)

Hlavní chod:

1. Grilované filety z vepřové panenky a krůtích prsou s jemnou dijonskou omáčkou a pečené brambory s listovým špenátem a cibulkou (1,3,7,9,10) 98 Kč
2. Roládka z kuřecího prsíčka plněná balkánským sýrem, pečenou paprikou a petrželkou s máslovým bramborovým pyré (7) 98 Kč
3. Hovězí pečeně se šipkovou omáčkou a domácí žemlové knedlíky (1,3,7,9,10) 98 Kč

Salát:

Caprese salát – cherry rajčátka, mozzarella, bazalkové pesto a rucola + česnekové pita chlebíky (1,7) 99 Kč

Pizza:

QUATTRO FORMAGGI – drcená rajčata, smetana, mozzarella, uzený sýr, gouda, hermelín, oregano (1,7) 109 Kč

Steak:

200 g – Bavette steak (chov Irsko) jemněný máslem s grilovanou zeleninou a česnekovou bagetou (1,7) 225 Kč

Ryba:

170 g – Filety z punkevního pstruha s blanšírovaným chřestem a pažitkové brambory (1,4,7,9) 210 Kč

Bezmasé:

150 g – Chřest s holandskou omáčkou a máslové brambory s pažitkou (1,7,9) 98 Kč

Seznam alergenů

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. KORÝŠI a výrobky z nich
  3. VEJCE a výrobky z nich
  4. RYBY a výrobky z nich
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) a výrobky z nich
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO a výrobky z něj
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY - mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
  9. CELER a výrobky z něj
  10. HOŘCICE a výrobky z ní
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich

Denní menu

Chcete vidět, jak vypadají naše meníčka? Stačí kliknout na náš FB profil, kde si můžete prohlédnout aktuální denní nabídku.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu! 

Denní menu

CATERING SERVIS VARNA

Rádi Vám nabídneme i naše cateringové služby, které jsou vždy připraveny dle individuálního přání zákazníka. Od malých skupin osob až po zajištění kompletních služeb pro velké společnosti. Reference námi pořádaných akcí jsou Vám k dispozici po osobní domluvě. Neváhejte nás kontaktovat se svými dotazy a přáními

Nově k pivečku

100g....... Nakládaný hermelín s domácím pečivem

80g ......"Utopenec" s feferonkou a kysaným zelím + domácí pečivo

120g ......Škvarková pomazánka s chlebem a cibulkou  

Nově v naší nabídce

Ochutnávka piva Matouš 11°

Zveme Vás na ochutnávku piva 
"MATOUŠ " z pivovaru Černá Hora 
.....Matouš je poctivě vařený ležák, který doplňuje stávající sortiment černohorských piv. Vyniká svým výrazným chmelovým aroma, plností a vysokou hořkostí. Těchto vlastností bylo dosaženo použitím vysokého podílu speciální aromatické odrůdy chmele.

Novinka...... Pivo Matouš 11°

NOVINKA "RUM REPUBLIKA"

Přijďte ochutnat novinku

" RUM REPUBLIKA "

NOVINKA "RUM REPUBLIKA"
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.